Hjemmelavet müsli

IMG_20180306_082205-03

müsli, granola, kald det hvad du har lyst til 😉
Jeg har på det sidste haft lidt svært ved hvad jeg skulle spise til morgenmad, fordi jeg efter et par dage bliver træt af de forskellige ting, og jeg kan faktisk i virkeligheden ikke sådan særligt godt lide skyr(yes I said it!) Kun hvis jeg fx. laver det om til chiagrød. Én ting er vigtigt for mig, og det er at jeg i hvert fald får noget at spise til morgenmad, ellers bliver jeg sur, træt og uoplagt og jeg får lyst til snacks allerede ved en 9-10-tiden. Derfor(!) er jeg gået tilbage til den gode gamle A38 med müsli og en halv banan, og det har altså holdt 100 for mig i en god lang periode! Men det kræver altså en god müsli – så her får I min version.

Müsli:
70 gram havregryn
20 gram mandler
1 Spsk. honning
1/2 tsk. vaniljepulver
lidt salt
Ca. 1 Spsk. kokosolie til stegning

To do:
Hak mandlerne i den ønskede størrelse
Bland ingredienserne sammen – undtagen kokosolien(!)
Smelt kokosolien på en pande
Når panden er helt varm hældes ingredienserne på
Hold godt øje med det, imens du hele tiden rører rundt.
Når müslien er lysebrun er den færdig
Lad müslien køle af på en rist med et stykke bagepapir

VELBEKOMME! 🙂

TIP! Du kan skifte mandlerne ud med andre nødder eller blande dem, du kan faktisk bruge hvad du har.
TIPTIP! Hvis du er til kanel eller andre krydderier (fx. kardemomme), kan man også tilføje det i sin müsli.
TIPTIPTIP! du kan sagtens lave dobbelt portion (det har jeg gjort på mit billede)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s