Kylling i kokos med et twist

IMG_20170605_181454_01_01-01

Den her ret er lækker, smagfuld og ovenkøbet rigtig sund. Så der er ingen grund til ikke at give sig i kast med den.

Kylling i kokos (2 pers):
325 gram kylling – inderfilet (ca.)
1/2 dåse kikærter
1/2 rødløg – eller løg
3 Spsk tomatpure
1 Peberfrugt – eller evt. halv gul/halv rød
1 dåse kokosmælk
Halvanden spsk medium karry
Lidt kardemomme
Chiliflager – brugte ca. 1 Spsk, men det er jo efter smag
Salt og peber
1/2 Spsk Kokosolie (til stegning)
Rice mix fra URTEKRAM
Frisk spinat
Ristet kokos fra URTEKRAM (kan undlades)

To do:
Skær løg eller rød løg i fine små stykker
Steg dem i kokosolien – mens de steges – skær kylling i små stykker
Steg Kyllingen sammen med løg
Når kyllingen er stegt, tilføj kikærterne
Når kikærterne er stegt tilføj tomatpure og rør det lidt rundt
Hæld kokosmælken over og tilføj krydderierne
Skær peberfrugten i små stykker og tilføj det i blandingen
Kog ris mixen som anvist på posen mens kokosmælken koger ind
Smag sovsen til med salt og peber
Anret med frisk spinat i bunden og evt. lidt ristet kokos på toppen

VELBEKOMME:)

TIP! Der er en del i overskud, der er i hvert fald enten til en madpakke til dagen efter eller til lidt aftensmad – og det er jo altid dejligt 🙂
TIPTIP! Hvis du er på kur er retten også god, der er nemlig kun ca. 350 kcal på den tallerken i ser på billedet. (og jeg skulle ikke have mere!) – udregnet med Lifesum appen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s