Veggie vietnamesiske sandwich

IMG_20170418_183214

Sandwich (til 2):
1 flute
2 peberfrugter
2 store gulerødder
5 æg
2 Spsk fiskesauce
2 Spsk østersauce
En lille skål bønnespirer (2 dl. ca.)
Korriander
Lidt frisk ingefær (hvad der svare til en tsk)
chilimayo (du kan lave det selv – eller købe det og gøre hverdagen lettere;)
Soya – i stedet for salt
Kokosolie til stegning

To do:
Skær peberfrugter og gulerødder i små fine stave og ingefær i små stykker
Bland gulerødder, ingefær og peberfrugter sammen med bønnespirer sammen med fiskesauce og østersauce – man kan nøjes med det ene.
Slå de 5 æg ud i en skål for sig og rør dem god sammen.
Lav to ommeletter
Når ommeleterne er lavet, fold dem sammen så de kan være i et flute, lad dem evt. varme i ovnen til resten bliver færdigt
Steg blandingen af bønnespirer, gulerødder, peberfrugter og saucerne på panden til det er lunt og godt
Saml sandwichen; put evt. soya på brødet, så man får lidt salt smag i, da der ikke er salt i maden ellers.
Put lidt chilimayo på den anden side af sandwichen, derefter omelletten, grøntsagerne, og koriander.

VELBEKOMME;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s