Lækre italienske meatballs

Spaghetti  m. meatballs (2. pers):

Fuldkornsspaghetti til 2
300 gram hakket oksekød
2 fed hvidlød (1 til tomat sauce, 1 til meatballs)
1,5 tsk. rosmarin
1,5 tsk. oregano
2 Spsk. revet parmasanost
3 Spsk organo (til sauce)
2 tsk. lasagne krydderi URTEkram (til sauce)
1 æg
2 Spsk hvedemel
Kokosolie til stegning (eller andet)
1 ds. hakkede tomater
1 dl. vand
1/2 dl. mælk

To do:
Bland hakket oksekød, 1 fed hvidlød, 1,5 tsk. rosmarin, 1,5 tsk. oregano, revet parmasanost, æg og mel sammen til en fars.
Form fars til små meatballs
Steg dem i kokosolie
Kog Spaghetti imens
I mens det hele steger og koger;
Blend tomatsaucen – blend de hakkede tomater med oregano og et fed hvidløg
Når meatballs er færdige;
Kog tomatsaucen på den pande, så den får smag fra meatballs også
Tilføj vand + mælk
Lad saucen koge ind til den er færdig
Bland Spaghetti med tomatsaucen

Processed with VSCOcam with f2 preset

TIP!der bliver en del meatballs, og de er lækre til en sandwich dagen efter.
TIP! du kan også bare lave meatballs for sig selv og tilføje andre krydderier – det er jo en god og hurtig ret.

VELBEKOMME;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s