Lasagne med et twist

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lasagne m. kylling
2-3 kyllinge bryster
1 ds. hakkede tomater
1/2 dl. vand
1 fed hvidløg
1/2 løg
Lasagneplader
1 stor gulerod
1 Spsk. Lasagnekrydderi fra Urtekram
Frisk basilikum
Frisk mozzarella til topping
Kokosolie til stegning

To do:
Steg hvidløg og løg i kokosolie
Kyllingen skæres i mundrette stykker og steges med i hvidløget og løget
Når kyllingen er stegt, hældes tomater og vand i gryden med krydderi, basilikum og gulerødder skåret i fine skiver.
Lad det simre ca. 20-30 min. (mens mornay-saucen bliver lavet-se nedenfor)
Tænd ovnen på 200 grader varm luft
Læg lasagnen sammen
Put lasagnen i ovnen i ca. 18-20 min. (til osten på toppen er lysebrunt)
Lad den køle af inden du spiser den, så sætter den sig lige

Mornaysauce lavet på blomkål:
1/4 blomkål
3-4 dl. mælk (jeg brugte skummemælk)
2 tsk. stødt muskatnød
1/2 tsk. peber

To Do:
Put alle ingredienser i en lille gryde
Lad det koge op til blomkålen er blød, så den kan blendes
Blend blomkålen med stavblender eller blender
Lad saucen koge til den er tyk

VELBEKOMME;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s