Grøntsager og kylling i karry

Billede 08-03-2017 17.46.24

Ingredienser (2 personer):
2 dl. ris (5 dl vand hertil) – jeg brugte URTEKRAMS (se billede)
2 kyllingbryst
1 Peberfrugt (brugte rød)
2 store gulerødder
1 håndfuld broccoli
1 ds. kokosmælk
1 fed hvidløg
Kokosolie til stegning (el. andet)
2 Spsk. karry
1 Tsk. gurkemeje
1 Tsk. stærk paprika
Salt

Billede 08-03-2017 17.18.32
Rismixen der er blevet brugt 🙂 

To do:
Sæt risene over
Skær kyllingen i mundrette stykker
Steg kylling i kokosolien m. hvidløg og salt
Når kyllingen er stegt tilføj kokosmælk
Tilføj her til karry, gurkemeje og paprika
Hak gulerødder og peber fint – tilføj det
Skær broccoli hovederne i små fine stykker og tilføj dem
Lad kokosmælken simre, så den bliver tyk og “sovsede” – smag den til – evt. med mere karry
Lad den simre til den er god og risene er færdige

TIP: Vi spiste retten med lidt frisk gulerod på og cashewnødder (kan evt. byttes ud med usaltede peanuts)
TIP: Jeg synes virkelig risene fra URTEKRAM er gode og værd at prøve fordi det ikke kun er ris, men også quinoa og linser, super lækkert!
TIP: Man kan også bytte ris ud med blomkålsris

VELBEKOMME;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s