En god gammeldags hønsekødssuppe – bare nemmere.!

billede-03-01-2017-17-51-56Hønsekødssuppe:
8 dl vand
2 bouillonterninger
350 gram kylling bryst
2 store gulerødder
4 små kartofler
1 stort rødløg
Salt og peber
1/2 tsk ingefærpulver
Evt lidt suppehorn

To do:
Kog kyllingen i vandet med bouillonterningerne
Imens kyllingen koger – skær gulerødder, kartofler og rødløg i tynde skiver
Når kyllingen er kogt færdig ta den op af bouillonvandet (lad det kogende vand stå)
Riv kyllingen fra hinanden – put den i vandet igen med grøntsagerne og tilføj ingefærpulver
Smag til med salt og peber
Kog evt. lidt suppepasta
tilføj suppepastaen når suppen er færdig

TIP!Suppen er rigtig god at fryse ned, så lav en stor god potion
TIPTIP! man kan altid skifte grøntsagerne ud, der er bare lige de grøntsager i min suppe, fordi det lige var det vi havde i køleskabet #stopmadspild

Velbekomme;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s