Lækre spinatvafler m. bønnesalat og kylling

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vafler:
1 dl. spinat- frosen – optøet
1/2 dl hytteost
1 dl havregryn
5 æg
kokosolie (til stegning)

To do vafler:
Put alle ingredienser i en skål
Blend tingene sammen, så det bliver flydende (lidt tykkere end pandekagedej)
Steg vaflerne i et vaffeljern, hvis du ikke har sådan et kan du også lave dem som pandekager.

Kylling:
350 gram kylling
1/2 dl soya
1 hvidløg
1 spsk brun farin

To do kylling:
Mix soya, hvidløg og brun farin til en marinade
Skær kylling i små stykker
Læg kyllingen i en plastikpose med marinaden en halv time – 3 kvarter (mens du laver alt det andet!)

Processed with VSCOcam with f2 preset
kylling i pose – 30- 45 min 

Bønnesalat:
1 ds. kidneybønner
1 stor tomat
1 frisk mozzarella
1 lille rødløg
Lidt frisk basilikum
Evt. edamamebønner (vi fik dem ved siden af)

To do bønnesalat:
Skær det hele i stykker, på nær bønner selvfølgelig
bland det hele sammen i en skål

Hummus:
1 ds. kikærter
Lidt væde fra kikærterne
1 tsk olivenolie
1/2 tsk tahin

to do hummus:
blend det hele sammen med en stavblender

TIP! brug evt. glutenfri havregryn – og menuen er glutenfri
TIPTIP! da der er så mange bønner kan man også undlade kylling og spise det bare med bønnnesalaten og hummus – så er det en lækker veggieret.

Processed with VSCOcam with f2 preset
velbekomme 

Velbekomme 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s