Den bedste cremet laksetatar

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fisk 2 x om ugen er totalt vigtigt om ugen, men dyrt på SU! Vi prioritere det meget, fordi det smager så godt og er så sundt, derfor handler det også om at være lidt af en tilbudshaj. fx. når der er laks på tilbud til 20 kr (!), så kan der sagtens være noget i fryseren.

OBS! inden I begynder med laksetataren er det vigtigt at laksen enten har været i fryseren (så bakterierne er døde) eller er blevet købt ved en fiskehandler hvor man er sikker på der ingen er.

Cremet laksetatar:
220 gram laks
1 rødløg
1 tsk citron
Salt
Peber
1 spsk creme fraiche

To do:
Skær laksen ud i små fine stykker
Vend laksen med salt, peber og citron
Lad det trække ind i et par minutter
Snit rødløg fint
Tilføj løg + creme fraiche
Smag til med salt og peber
Lad den stå på køl til den skal spises

TIP! vi sidste den i en sandwich, som ses på et af billederne, man kan også spise den til små blinis til en forret eller til andet – kun fantasien sætter grænser

VELBEKOMME;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s