Ølkage – en perfekt julekage.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ølkage:
250 gram hvede
250 gram brun farin
1 tsk stødt kardemomme
2 tsk kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
1,7 dl mørk hvidtøl

To do:
Mix det hele sammen – og ja, det er virkelig meget farin(men det er jo jul;))
Bag den i 40 min med sølvpapir over (så den ikke bliver mørk) på 180 grader
Bag den igen på 30 min uden sølvpapir på 180 grader
og voulá!

Lad den køle af – nogen spiser den med smør evt. mums!

VELBEKOMME:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s