Den lækreste kylling i karry

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kylling i karry 2 pers:
300 gram kylling
1 rødløg
4 tsk karry
1 tsk ingefærpulver
1-2 tsk stærk paprika
1 tsk safran – kan undlades
1 dåse kokosmælk
1,5 dåse vand (bruger den dåse der har været kokosmælk i og fylder vand i)
1 bouillonterning
Olie til stegning – evt. kokos olie
Salt og peber

To do:
Skær kyllingen i stykker og sæt den i ovnen
Steg rødløg i olien
Brænd karryen af – så får det mere smag
Hæld Kokosmælk oven i karry og løg
Hæld vand og boullionterning ved
Tilføj ingefærpulver, paprika og safran
Lad det koge ind
Når Kyllingen er færdig – skær eller træk den i mindre stykker
Tilføj kyllingen
Lad kyllingen i karry koge godt
Smag til med salt og peber evt. mere karry
Lav evt. ris som tilbehør – el. blomkålsris

TIP!  Urtekram er måske ikke så SUvenlige krydderier – MEN i og med der er mere smag i dem, synes jeg faktisk godt det kan betale sig at købe dem.

VELBELKOMME 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s