Veggieburger

Processed with VSCOcam with f2 presetVegetarburger – med kikærtebøffer.

Kikærtebøffer (4 stk):
1 peberfrugt
1 dåse kikærter
1 håndfuld frisk persille
2 fed hvidløg
1 æg
2 spsk parmasanost
1 spsk chiliflager
Salt
Peber
2 spsk havregryn
2 spsk hvedemel
Olie til stegning

To do:
Skær peberfrugten, læg det på køkkenrulle så saften kommer ud af dem
Skær hvidløg fint
Kom peberfrugt, hvidløg, kikærter og persille i en minihakker (eller hvad i har)
Blend det ud
Put æg, parmasanost, chiliflager, havregryn og salt og peber i
Blend igen
Rør mel i – så konsistensen bliver bliver frikadellefars
Lad den hvile i en halv time
Steg dem i ønskede størrelse

TIP!Bollen jeg har brugt til burgeren – er samme opskrift, som de boller jeg har lagt op her :nemme koldhævede boller– I dag har jeg bare lavet 3 boller af portionen istedet for 6!
TIPTIP! Man kan putte i, lige hvad man har lyst til – og som man putter i en “almindelig” burger.

Velbekomme 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s