fyldt kylling m. couscoussalat

Den her ret er virkelig lækker – og så er den sund og meget nemmere end den ser ud!

Fyldt kylling 2 pers:
2 stk kyllingbryst
3-4 håndfulde frisk spinat
60 gram feta
1 tomat
salt, peber og evt oregano
Olie til stegning af spinat

To do:
Crumble fetaen
Put spinaten på en pande
Skær tomaten i tynde skiver
Skær kyllingbrysterne op på midten
Put feta hurtigt på panden
Fyld spinat, feta og ca. 3 skiver tomat i hver stk kylling
Luk kyllingen sammen og krydder med salt, peber og oregano
Put det i ovnen v. 200 grader til kyllingen er lækker saftigt

Couscoussalat:
0,5 – 1 kop couscous
0,5 – 1 kop kogende vand
Et halvt granatæble
Et halvt rødløg
En halv sød kartoffel
Spinat
Olie

To do:
Hæld couscous i en skål – hæld kogende vand over og sæt en tallerken over.
Skær den halve søde kartoffel over – steg den på panden
Skær det halve rødløg i små stykker
Gør granatæble klar
Efter 5 min er couscous klar
Bland hele salaten sammen

Velbekomme;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s