Ovnbagt rodfrugtmos

Processed with VSCOcam with f2 presetPerfekt tilbehør her i efteråret! (hvis jeg selv skal sige det – supermarkederne sælger i hvert fald billigt ud af rodfrugter, så det er også billigt!)

Ovnbagt rodfrugtmos 2 pers:
600 gram rodfrugter ( jeg brugte – gulerødder, perstinakker og rødbede)
1 spsk smør
oregano (el. andre krydderier)
Salt og peber

To do:
Skær rodfrugterne i små tern, så de er nemme at koge
Kog dem i vand (Put IKKE salt i!) til de er bløde og udkogte
Si vandet fra
Mos rodfrugterne sammen med smøren
Tilføj oregano – el. andre krydderi + salt og peber
Sæt mosen i gryde og rør lidt igen
Hæld evt mosen i en sprøjtepose (med en stor åbning) og sprøjt den ud i klatter – eller fold den med skeer.
Bag mosen ved 200 grader varmluft i 30 min ca.
Drys lidt salt over dem

Tip: Hvis du ligesom jeg bruger rødbede, er det vigtigt at bruge mere salt end ellers i mosen, da rødbede jo er meget sødt!

Velbekomme 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s