Pad Thai

Processed with VSCOcam with f2 preset

Pad Thai (3-4 pers);
Risnudler – den mængde man synes er passende
500 gram Kylling
0,75 dl soya
0,50 dl riseddike
2 Spsk akaciehonning
2 lime
2 store æg
4-5 gulerødder
Halvanden peberfrugt
bønnespire
2 fed hvidløg
Olie til stegning (Evt. kokosolie)

To do:
Kog nudler og steg kylling – stil det til side.
Bland soya, riseddike, akaciehonning og 1 lime time en sauce
Skær gulerødder og peberfrugt i lange strimler – så det er klar
Steg gulerødder og peberfrugten i olie m. hvidløgene.
Steg bønnespirerne med
Læg grøntsagerne i den ene ende af panden
Lav scramleeggs i den anden ende af panden
Tilføj kylling, nudler og saucen og bland det rundt til retten er færdig.
Den sidste lime bruges til servering
Server evt. med cashewnødder el. peanuts og korriander

Processed with VSCOcam with f2 preset
Sauce og strimler – avokado og mango var til friske ruller!

Tip! retten kan også laves vegetarisk 😉
Ps. og så er den glutenfri! 😉

VELBEKOMME:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s