nemt glutenfrit sandwichbrød

Processed with VSCOcam with f2 preset

Glutenfrit brød:
6 æg
2 håndfulde spinat
2 Spsk Husk
2 Spsk mel (den glutenfri mel, man lige har – hvis man ik har glutenfri mel – er ligeglad med det er glutenfri, kan man også bruge alm mel)
2 Spsk skyr
salt
1 tsk bagepulver
chiliflager (den ønskede mængde – jeg puttede ca. en tsk)
oregano ca. en tsk

To do:
Put alle ingredienserne i en skål
Blend dem sammen med en stavblender
Hæld massen over i et fad – betrukket med bagepapir
Bag brødet ved 200 grader varmluft i ca 15-20 min (til det er lysebrunt)
ta’ det ud og lad det køle af
så skal der bare lækkert fyld i og så er det klar.

TIP: skift krydderierne ud med lige dem du kan lide

VELBEKOMME:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s