Jordskokkesuppe

billede-02-10-2016-15-42-07

Det er suppetid nu(åbenbart!-regnvejr og gråt) og vores absolut ynglings suppe herhjemme er jordskokkesuppen, så den skal I have til suppetiden!

Jordskokkesuppe:
150 gram jordskokker
50 gram kartofler el. gulerødder
4 dl bouillon (om det er hønse- el. grøntsags er ligemeget)
salt og peber
Evt. chiliflager
Evt. Persille

To do:
Skræl jordskokker og kartofler el. gulerødder
Skær jordskokker og kartofler el. gulerødder i små tern
Kog rodfrugterne i bouillonen i ca. 20-30 min til rodfrugterne er bløde og kan blendes
Blend suppen med en stavblender til den er cremet
Sæt suppen over igen og smag den til med salt og peber og evt. chiliflager
Server den dejlig varm med evt. persille

TIP! det er også super lækkert at lave jordskokkechips og servere dem på suppen. Man “skræller” stykker af jordskokken og lægger dem i ovnen indtil de er lysebrune og sprøde og voulá chips.

VELBEKOMME! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s