Grøntsagsrösti

Processed with VSCOcam with f2 preset

Grøntsagsrösti – en god erstatning til den alm kartoffel:
150 gram kartofler
2 gulerødder
1 squash
1/2 løg
2 spsk. sigtet spelt (el. hvede mel)
2 æg
Salt
Peber
Kokosolie (til stegning -andet kan også bruges!)

To do:
Riv alle grøntsagerne det grove rivejern
Læg de revne i et viskestykke – eller andet klæde og pres væsken ud
Læg grøntsagerne i en skål
Hak løget og tilføj det
Tilføj mel, æg, salt og peber.
Rør rundt
Varm kokosolie op (el. andet)
læg nogle klumper i passende størrelser på panden og vend dem når de er lysebrune
Når de er lysebrune på begge sider er de klar til servering

TIP! Vi spiste det med et stykke laks der havde været i ovnen – men man kan jo spise det med alt, og faktisk putte krydderier i efter hvad man skal spise det til. + grøntsager efter hvilke der er ved at blive for gamle #stopmadspild ❤

VELBEKOMME:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s