Glutenfri boller m. blomkål

Processed with VSCOcam with f2 preset
En god stak glutenfri boller – Velbekomme 🙂

Nemme glutenfri boller(6 stk.):
1 blomkål
1,5 dl. rismel (ca.)
2 æg
1 tsk bagepulver
lidt salt
evt. oregano og timian -el. andet krydderi

To do:
Hak blomkållet til “ris” i en minihakker – eller hvad man lige har
Bland blomkålsrisene med 1 dl rismel
Tilføj to æg + bagepulver + salt + de valgte krydderier
Dejen skal være klistret men ikke så klistret den vil flyde ud, når man lægger den på en bageplade, hvis man føler den er det, til den sidste halve dl rismel. el mere hvis man vurdere der skal det til, det kommer jo lidt an på blomkåls og æggenes str. 🙂
Læg dem i 12 flade runde klatter på bagepladerne (ses på billedet under)
Jeg ved godt jeg skrev der var til 6 boller, men 2 klatter passer sammen til en bolle fordi de er så flade.
bag dem ved 200 grader varmluft 20-25 min til de er lysebrune

TIP! når de er bagt og har kølet af, fungere de bedst når de kommer i køleskabet bagefter:)

VELBEKOMME;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s