Madroulade m. kylling

Processed with VSCOcam with f2 preset

Rouladebund 2-3 pers. :
140 gram mel
3 dl mælk
1 dl vand
1 dl skyr
4 æg
lidt salt

To do:
Pisk mel, mælk, vand og skyr ud, så der ikke er klumper. pisk æggene og salten i. fordel dejen på en bageplade med bagepapir. (dejen skal være ret flydende). Bag bunden ved 200 grader varmluft i ca. 25 min til den er gylden.

Fyld:
1 avocado
2 spsk skyr
hvidløg
blandet salat
rødløg
parmesanost
kylling i tern
agurk

To do:
Lav en guacamole af avocado, skyr og hvidløg
Hak rødløg og agurk i fine tern
Når Bunden er færdig og afkølet – smør guacamole på, læg derefter resten af fyldet på.
Rul den stille og roligt

TIP! den kan serveres med ligepræcis det fyld man har lyst til 🙂

VELBEKOMME 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s