lyn hurtige falafler

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nej, de ligner måske ikke lige de falafler, man får ved sin lokale falafel-pusher, men idéen med dem hér er; at de er super nemme og sunde – da de slipper for en tur i den gyldne gryde!

lyn-falafler;
1 dåsekikærter (hvis man ved dagen i forvejen eller måske om morgen – så sæt 200 gram tørrede kikærter over!)
1 lille løg
1 æg
1 spsk havremel (eller rasp – eller hvedemel bare få det til at hænge lidt sammen!)
1 dl. (ca.) frisk persille
salt
peber
2 tsk tahin(kan undlades)

To do;
Det hele puttes i en skål og blendes
Put dem på en bageplade (se billedet)
Bag dem i ovnen ca. 30 min v. 200 g grader varmluft indtil de er lidt lysebrune og sprøde

TIP! i stedet for persille kan man også putte chili, hvidløg eller hvad man nu lige har lyst til i.

TIPTIP!! Du kan med fordel lave dobbelt potion af de her lækre falafler, de er nemlig så gode i madpakken!
TIPTIPTIP! Du kan spise dem med alt næsten! et hit herhjemme er i pandekager, men også sammen med en god bønnesalat.

Velbekomme 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s