Nem frisk pasta

Jeg har længe gerne ville lave pasta, men har ikke ville begå mig ud i det fordi jeg altid har hørt det skulle være så svært. det er det altså ikke – og når man laver det her, behøver man IKKE en pastamaskine. Det kunne være lækkert, MEN det går snildt uden.

Frisk pasta (1 potion)
100 gram hvedemel
1 æg
Vand

To do;
Lav en bunke med melet med en fordybning i
Hæld ægget i fordybningen
Hæld lidt vand i fordybningen
Ælt dejen sammen så den bliver elastisk (tilføj evt. mere vand mel.)
Når dejen har den samme farve over det hele + er elastik afkøles den
Når dejen er afkølet rulles den ud på bordet (MEGET tynd – du kan også bruge en pasta maskine- husk mel på bordet)
Herefter skærer man tynde strimler af dejen – vær OBS på at de udvejer sig når man koger dem
Kog din pasta i 4-5 min indtil den er god
Når pastaen er færdig dryp det af og hæld olie på (gerne en god olivenolie der giver god smag til maden)
VOILA pastaen er klar til den ret du vil bruge den til

TIP! pastaen smager rigtig godt i sig selv, derfor behøver man ikke lave det helt store til ved siden af – Jeg fik bare tomat, basilikum og parmesanost på + den var vendt i god olivenolie.

Processed with VSCOcam with f2 presetVELBEKOMME:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s